Sabtu, 17 September 2011

hali laya :)

salam , mak lupe nak wish hari raya dekat korang kan ? maklum la lame tak online , so bile dah online memang layan pesbuk je la . so belog pun mak lupekan , soryy my bloggg naseb dy tak sentap taw , oke mak nak wish selamat hari raya dekat korang , masih tak terlambat kan ? jeles la tengok korang buat entry pasal raya . tak wajib jugak la mak tak buat kan ? mak nak minta maaf dari hujung kaki  sampai hujung rambut . eh ter balik pulak  dari hujung rambot samapai hujung kai , mak tawumak banyak buat salah , sori kalau adew mak terkasar bahasa , mak niyh da la kuat memaki , mak mintak maaaf sangat ea , sori mak tade gmbr nak diupload dekat blog niyh , mak bukan tak nak masok kan , memory mak tuh adew virus , enset mak pun da rosak kene virus bodo tuh , mak bersyukur sesangat , baru tahun niyh mak dapat solat hari raya , hope next year dapat sembahyang raya , best ooo semayang raya ,



mak nak bagi korang tengok gambar mak jalan raya dengan kawan-2 kelas mak , mak beraya dengan kawan kelas je , niy ade la sikit bende nak ditunjukkan . ni jela yang ade . yang lain last minute cancel , sebenarnye banyak hari mak beaya dengan kawan-2 . ade yang mak beraya naik moto . tapi ta sempat nak snap gmbar . 
 niy gambar budak kelas , nak tawu mak yg mane satu ? yang tak pakai tudung tu bukan , mak yang pakai shawl n spek mate besar tuh .
yang nie gambar mak dengan jiran mak ,masa malam sabtu minggu ni taman mak ade buat jamuan hari raya  ni yang pakai jubah . oke tak mak pakai jubah ? ade macam arab tak ?*layan kan jeeee..
lepas jamuan dekat taman mak , mak ade pegi uma kawan mak dekat-2 jugk dengan taman mak , dia ade buat open house.mak kene pergi la , mak dah janji dengan dia . mak tak kesah pun, asalkan ade moto senang mak nak bergerak . mak takde snap gambar pun kat rumah dia tu ,  kawan mak ade jugak snap . tapi belum upload lagi laa nyah . nanti kalo ade dia upload . mak masok kan dekat blog oke ? mak rase entry kali ni panjang semacam je . oke takpe , mak stop dulu la , lagi lame mak mentaip lagi bnyak bende yang merepek . bubye . luv u la kawan , salam :)

2 ulasan:

  1. hari raya apa nih?

    eh, ayo ikutan kontes q.

    http://letheg.blogspot.com/2011/09/kontest-creative-profil-award-buruan.html

    BalasPadam
  2. banyak tak dpt duit raye? hihihi.. :p

    BalasPadam

ini coretan ku :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...