Khamis, 15 September 2011

berani biar bertempat .

salam kekawan semua , mak nak buat entry yg beri pengajaran sikit , tuh pun kalau-2 entry niyh berjaya mengajar korang , kekadang mak terpikir jugak , kenapa ek dorang bole berani buat benda-2 tak senonoh ,biler buat keje baik kecott semacam je , oke im not perfect pun , mak pun bole je buat bnda tu sume , but korang tak pena pikir mase depan korang ? ingat , mase depan korang bukan setakat niyh je , byk benda bole berlaku , dah banyak sangat pahala korang kumpul ? , korang tk takot masok neraka ke ? tah la , mak pun tak tawu nak cakap mcm mane , zaman sekarang , orang pakai tudung pun bole bouad bnda mcm tuh . takya nak pelik la kalo adew orang peluk kt tgh bndar ,  pegang-2 tangn jgn ckp la kan ~  .
mak sbnrnye tk nak update bnda mcm niyh , nanti adew je kawan-2 yg tgh bace niyh anggp mak merendah-rendah kan diorang , still belum terlambat lagi nak tnggl kan bnda-2 cmni , lagie-2 budak-2 mcm mak niyh suke sgt buat bnda yg adventure , bnda baru , mak tawu entry mak kali ni tergntung kan ? takpeee . mak bosan sbnrnyee , terpikir pula nak buat entry keagamaan sikit , sesape je yg terase tuh , sory la erk , mak tk niat pun nak saket kan aty korang , nobody perfect , ingat niyh pikir sediri ape perasaan fmily korang kalo dgr korang kene tangkap khalwat ?, liwat ? oke la . bubye , renung-2kan dan selamat beramal .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ini coretan ku :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...