Khamis, 15 September 2011

kemaskini nyer pun =='

selamat pagi semua , pagi gitu kan . yelaaa adew kemudahan dkt rumah . mesti kena guna dengan padat , korang mesti pelik knapa adew satu post jee kan ? tak payah nak pelik sangat kot ,  sadis mak kene dlete semua post sblum ni , WONDER tak korang ? sebab apee tah , ala yang korang masok je blog mak adew nampak macam warning sikit tuh . sori la nyaa . mak tak faham sangat bhasa inggewis niyh . tpi ape yang mak nmpk la , dy kate ade kandungn orang dewasa means benda-2 lucah la kan ? lucah sangat ke entry sebelum-2 ni ? pelik jugk mak , selepas mak padam entry-2 sebelum niyh , BENDA tuh adew lagiee jer ? korang yang membaca niyh bole terang kan ape yg terjadi sebenarnya tak ? u wonder , i triple wonderrr nyaaa. oke tengs reading ,  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ini coretan ku :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...